Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Turnir u Gabeli (3) – Zrinjski slavio i postao rekorder u broju osvojenih turnira

Turnir u Gabeli (3) – Zrinjski slavio i postao rekorder u broju osvojenih turnira

by | 7. veljače 2022. 16:35 | Vijesti

   Zrinjski iz Mostara pobjednik je 32. Međunarodnog nogometnog turnira Memorijal Andrije Ankovića, koji je u subotu i nedjelju, odigran u Gabeli.

U finalnoj utakmici Zrinjski je uvjerljivo 4:0, poluvrijeme 0:0, savladao GOŠK. Treće mjesto osvojila je Tuzla City. U uzbudljivo i zanimljivoj utakmici Tuzla City je nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, savladao Neretvu iz Metkovića ukupnim rezultatom 13:12. U regularnom dijelu utakmica je završena neriješeno 2:2. Tuzlaci su do poravnanja došli u zadnjoj sekundi i to pogotkom vratara Bakira Brajlovića koji je došao u pomoć svojim anemičnim napadačima i postigao krasan gol glavom.

   Po završetku finalne utakmica uslijedilo je proglašenje najboljih u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. Pobjednički pokal ekipi Zrinjskog u ime pokrovitelja turnira – Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, uručio je Donko Jović ministar Poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede. Ekipi GOŠK-a uručen je pehar za drugo, a Tuzla Citya za treće mjesto. Pehar za fair play dobila je ekipa Neretve iz Metkovića.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Mario Tičinović (Zrinjski), a iz pobjedničke momčadi su i najbolji vratar – Antonio Soldo i strijelac – Franko Sabljić. GOŠK-ov Dženan Haračić, dobio priznanje za igrača koji podsjeća na Andriju Ankovića, dok je Albin Šuta, igrač GOŠK-a, proglašen za najmlađeg igrača turnira.

   Uglavnom, 32-go nogometni turnir u Gabeli po za veljaču ugodnom vremenu i relativno dobrom terenu bio je iznimka od velike većine dosadašnjih. Što se tiče budućnosti, tek što se završila podjela momčadskih i pojedinačnih priznanja najavljeno je da kreću pripreme za 33-ći Memorijal.

D. Musa

 Prilikom preuzimanja sadržaja (fotografije i/ili tekst) – navesti link na originalnu objavu.  

{gallery}2022/02/702turnir3{/gallery}

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...