Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Zlatko Kojić novi trener GOŠK-a: Situacija nije dobra svaka utakmica do kraja za nas je kvalifikacijska

Zlatko Kojić novi trener GOŠK-a: Situacija nije dobra svaka utakmica do kraja za nas je kvalifikacijska

by | 30. listopada 2020. 13:33 | Vijesti

   Zlatko Kojić dugogodišnji prvotimac i kapetan GOŠK-a dočekao je svojih pet minuta i uskočio u vrelu trenersku klupu federalnog prvoligaša iz Gabele. On je već treći trener GOŠK-a u jesenskoj polusezoni što nije zabilježeno u stogodišnjoj povijesti kluba. Govoreći o aktualnom trenutku ovaj „vojnik kluba” kako sam za sebe u šali zna kazati, Zlatko Kojić, kaže:

   „Situacija nije nimalo dobra, nalazimo se na četrnaestom mjestu tri utakmice prije kraja, od čega dvije u gostima. Prvi trening s ekipom odradio sam u utorak. U razgovoru s dečkima rekao sam da moramo ove tri utakmice shvatiti kao kvalifikacijske, odnosno da pokušao spasiti što se može. Prva utakmica je u subotu u Travniku, gdje moramo pokušati nešto više napraviti. Nema nam druge. Stvarno smo u teškoj situaciji, moramo dati sve od sebe da već u Travniku dohvatimo koji bod.

   -Individualna kvaliteta igrača GOŠK-a, sigurno je iznad igara u proteklom razdoblju, kako igračima vratiti samopouzdanje?

   -Ekipa nam je dosta mlada, međutim u sastavu imamo i dobrih iskusnih igrača, ali se u ekipu uvukla neka nesigurnost. Pazite, četiri utakmice smo izgubili u zadnjoj minuti. Da smo na njima osvojili samo po bod, drugačiji razgovor bi sada vodili. Osobno nisam pristalica teze o sreći ili nesreći, međutim zaista nas nije htjelo. Radit ćemo na vraćanju optimizma i samopouzdanja, pa nam je zato i važna naredna utakmica u Travniku. Naši igrači siguran sam, vrijede puno više od mjesta koje trenutačno zauzimamo na ljestvici. Kud će bolji adrenalin nogometašima od činjenice da njihovo mjesto nije četrnaesto, međutim to treba pokazati na terenu, što do sada rezultati nisu pokazali. Nisam bio s prvim timom, ne znam pojedinosti, ali moramo puno bolje od nego do sada.

   -Prema dojmu iz proteklih dvanaest kola, Travnik baš i nije prilika za vađenje?

   -Skupili smo već dosta informacija o njima. Travnik je jedna mlada, poletna ekipa koja igra čvrsto, agresivno, posebice na svom terenu, gdje pritiskaju svih devedeset minuta. Mi ćemo na njihovu agresivnost pokušati odgovoriti našom borbenošću, pa ćemo vidjeti koliko tko vrijedi. Jedno je sigurno u Travnik nećemo ići s kako se to kaže – bijelom zastavom, idemo se boriti i nadigravati.

Test i foto: D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!

KULTURA ČETVRTKOM:  Arheolog Ivan Prce

KULTURA ČETVRTKOM: Arheolog Ivan Prce

Kako izgleda jedno arheološko iskopavanje i još neke "tajne zanata" otkrio nam je arheolog Ivan Prce.   https://open.spotify.com/episode/4ebpIgW9aJA9SOZRMeCEiC  

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

U Galeriji Marinelli Landor and Zlaja, MLAZ u Počitelju, izlaže prof. dr. grafike Amela Hadžimejlić. Večeras 9.9.2023. do 23 sata mogu se vidjeti 24 rada stvarana prema tekstu Predraga Fincija.   https://open.spotify.com/episode/0HVDLDxujk22uY08bH04kP  ...