Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Zlatko Hadžiomerović predstavio knjigu “Zapisi iz Hercegovine”

Zlatko Hadžiomerović predstavio knjigu “Zapisi iz Hercegovine”

by | 10. lipnja 2024. 10:38 | Aktualno, Vijesti

Bošnjačka zajednica kulture “Preporod” Čapljina je u subotu, 8.6.2024. u Kulturnom centru MIZ Čapljina, Vrhovnik organizirala promociju knjige “Zapisi iz Hercegovine” autora Zlatka Hadžiomerovića.

Pored autora, o knjizi su govorili prof.dr. Alija Pirić koji je i recenzent knjige, te gospodin Omer Mičijević, direktor Narodne biblioteke Mostar.
Ova bogata zbirka govori o istaknutim osobama, obiteljima i zanimljivim običajima Hercegovine koje autor želi sačuvati od zaborava.
Svakako je odlično štivo i svaka kućna biblioteka bi je trebala imati.
Moderatorica promocije je bila Elda Mrgan.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...