Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Zanimljivosti iz ženskog nogometa: Splitski Hajduk igra na čapljinski pogon

Zanimljivosti iz ženskog nogometa: Splitski Hajduk igra na čapljinski pogon

by | 14. listopada 2021. 16:23 | Vijesti

    Ženski nogometni klub Čapljina nije u pogonu već četiri sezone, međutim djevojke koje su ponikle u tom klubu s uspjehom igraju u klubovima iz BiH i Hrvatske. Potvrda tomu je i primjer splitskog Hajduka, kluba u koji se uoči tekuće sezone, uklopio splitski Marijan. Elem, u protekla, četiri kola i tri odigrane prvenstvene, te jedne kup utakmice, očito je da Splićanke dišu na čapljinski pogon. Sve tri igračice ponikle u Čapljini – Gabrijela Dugandžić, Laura Sušak i Ana Bakalar, igraju u veznom redu.

   Nakon što su se u prvom kolu protiv Pregrade, pobjeda 3:0, zagrijavale asistirajući, u drugom su na gostovanju kod Frankopana u Sisku bile konkretne Gabrijela Dugandžić je postigla dva, a Ana Bakalar jedan pogodak uz četiri asistencije. Hajdučice su u trećem kolu bile slobodne, a u četvrtom i pobjedi Hajduka nad Varteksom od 5:0, po jedan pogodak postigle su sve tri Čapljinke -Dugandžić, Sušak i Bakalar, dok je jedan pogodak postigla Prskalo, četvrta Hercegovka u splitskom sastavu.

   Čapljinke su se iskazale i u kupu. Hajduk je u Dubrovniku, nadigrao Župu sa 7:0, dva pogotka postigla je Dugandžić, a jedan Bakalar. Zahvaljujući umnogome Čapljinkama, odnosno Hercegovkama, novoformirani splitski Hajduk u sezonu je krenuo silovito.

D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!

KULTURA ČETVRTKOM:  Arheolog Ivan Prce

KULTURA ČETVRTKOM: Arheolog Ivan Prce

Kako izgleda jedno arheološko iskopavanje i još neke "tajne zanata" otkrio nam je arheolog Ivan Prce.   https://open.spotify.com/episode/4ebpIgW9aJA9SOZRMeCEiC  

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

U Galeriji Marinelli Landor and Zlaja, MLAZ u Počitelju, izlaže prof. dr. grafike Amela Hadžimejlić. Večeras 9.9.2023. do 23 sata mogu se vidjeti 24 rada stvarana prema tekstu Predraga Fincija.   https://open.spotify.com/episode/0HVDLDxujk22uY08bH04kP  ...