Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Čapljina 1 preko Gabele do drugog kruga

Čapljina 1 preko Gabele do drugog kruga

by | 30. srpnja 2018. 16:49 | Vijesti

   Zbog ljetnog pljuska koji je prekinuo program poslije prve utakmice kadeta, program pete turnirske večeri, Lige mjesnih zajednica Čapljine, protegao se na dva dana. Seniorska utakmica D skupine, Bobanovo – Grabovine 2:2, nakon šesteraca 5:4, prednost za Bobanovo, s pravom je ponijela epitet derbija drugog kola kompletne lige. Obje ekipe prikazale su dopadljivu igru, gledatelji su mogli uživati u dobrim kombinacijama, odličnim obranama, a na kraju se moralo i raspucavati. Sa šest metara preciznija je bila iskusnija momčad Bobanova, predvođena Zlatkom Kojićem, bivšim kapetanom GOŠK-a i tako stekla prednost u slučaju jednakog broja bodova. Za Bobanovo pogotke u regularnom dijelu, dali su Toni Babić i Zlatko Kojić po jedan, dok je strijelac oba pogotka za Grabovine bio Mario Perić.

   Uvodna utakmica seniorskog programa Gabela – Čapljina 1 0:1, poluvrijeme 0:0, donijela je Čapljincima prolaz u drugi krug. Utakmicu ije odlučio je pogodak Luke Šimovića, u nastavku utakmice.

   U kadetskom dijelu programa bilo je također zanimljivo, ali s manje uzbuđenja, zbog uvjerljivih pobjeda. U susretu drugog kola, B skupine, Čapljina 1 – Trebižat 5:0, strijelci David Urban, četiri pogotka, te Zvonimir Blažević jedan. U drugoj utakmici, drugo kolo, C skupine, Svitava – Gabela 5:1, strijelci, Marin Krešić i Marko Petrović po dva, te Anđelo Šutalo jedan za Svitavu, dok je jedini pogodak za Gabeljane postigao Božan Mandarić. Podsjećamo, prve večeri odigrana je utakmica kadeta, Grabovine – Bivolje Brdo 4:2. Strijelci su bili, Marko Jurković dva, te Niko Njavro i Nikola Vučina po jedan za Grabovine, dok je strijelac oba pogotka za Bivolje Brdo bio Ilhad Turajlić.

   Liga se nastavlja večeras, a na rasporedu su četiri utakmice. Program će početi utakmicom kadeta, u 19,40, drugo kolo D skupine, Dretelj – Gnjilišta, a onda će od 20,20 sat, također utakmicu iz drugog kola D skupine igrati, Čeljevo – Doljani.

   Seniorski dio programa počet će utakmicom Trebižat – Domanovići od 21 sat, dok bi od 22 sata trebali igrati, Prćavci/Zvirovići i Gabela Polje.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...