Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U Bjelavama lopta prekinula zimski san uz želje: Stabilizirati sastav i rezultatski reprizirati jesen

U Bjelavama lopta prekinula zimski san uz želje: Stabilizirati sastav i rezultatski reprizirati jesen

by | 21. siječnja 2020. 16:12 | Vijesti

   Završio je zimski san u Bjelavama, prigradskom naselju Čapljine neposredno uz Neretvu u kojem je poslovično najvjetrovitije, a zimi i najhladnije. Nije to smetalo brojne nogometaše, nabrojili smo ih ukupno 26, da stignu na proziv. Govoreći o planovima za nastavak sezone Zoran Prskalo, predsjednik kluba kaže:

   „Počeli smo pripreme u dobrom ozračju. Narednih dana ćemo posložiti situaciju oko dolazaka i odlazaka. Postignutim u prvom dijelu sezone, možemo biti zadovoljni. Pripreme smo počeli na vrijeme, želimo spremni dočekati početak prvenstva. Glavnina sastava ostaje na okupu, moguće su samo neke manje promjene”, kazao je predsjednik Prskalo, dok trener Dragan Radović, na početku konstatira:

   „Prvi dio sezone odigrali smo dosta dobro, moglo je biti i bolje i lošije, ali ja sam u cjelini zadovoljan. S obzirom na fond igrača s kojima smo raspolagali mislim da smo ostvarili dobar rezultat i stvorili solidan temelje za nastavak prvenstva”, kaže šef struke kluba iz Bjelava, pa razlaže:

   „Pripreme moramo maksimalno iskoristiti, stabilizirati ekipu i nastaviti tamo gdje smo stali. Prvih sedam dana bit će uvodni, a onda krećemo jače uz igranje utakmica. Uz nekolicinu juniora tu je i nekoliko igrača na provjeri, vidjet ćemo što i koliko mogu. Ljetos smo nešto kasnije počeli pripreme, zbog čega odigrali samo tri privremene utakmice, a sada smo počeli na vrijeme planiramo odigravanje pet šest utakmica. Već smo zakazali tri provjere protiv Sutjeske iz Nikšića, Rudeša i Jadrana iz Ploča. Uglavnom, ništa nećemo prepustiti slučaju jer Prva liga Federacije je jako teška liga, zbog ispadanja većeg broja klubova, pa se na vrijeme treba osigurati”, zaključuje trener Radović.

   Uz sportske ciljeve, biti stabilan prvoligaš, u HNK Čapljina u ovoj godini, imaju i infrastrukturne. U planu je uređenje nogometnog igrališta u Tasovčićima, kako bi se rasteretio teren u Bjelavama.

{gallery}2020/bjelave{/gallery}

D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!