Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Završeni podzemni radovi u Metkovačkoj ulici

Završeni podzemni radovi u Metkovačkoj ulici

by | 27. ožujka 2024. 11:16 | Aktualno, Vijesti

Radovi u ulici Ante Starčevića, odnosno Metkovačkoj se bliže kraju. Sudeći prema onome što se može vidjeti na terenu, saniran je iskop nastao zbog podzemnih radova.

Maknuti su betonski blokovi te je ponovno omogućeno prometovanje. Preostaje asfaltiranje tog dijela koje je planirano uskoro. – kazali su nam iz Javnog komunalnog poduzeća Čapljina.

Podsjećamo, radovi u Metkovačkoj ulici započeli su prije više od godinu dana, a radilo se na izmjeni cjevovoda. Slijede radovi na rekonstrukciji i uređenju pločnika u ulici Ante Starčevića  i Metkovačkoj.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...