Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Zavod pokrenuo organoleptičku ocjenu potencijala mladih otvorenih vina iz berbe 2023.

Zavod pokrenuo organoleptičku ocjenu potencijala mladih otvorenih vina iz berbe 2023.

by | 16. ožujka 2024. 11:25 | Aktualno, Vijesti

Federalni agrometideranski zavod iz Mostara pokrenuo je organoleptičku ocjenu potencijala mladih otvorenih vina iz berbe 2023. godine. Uzorci se zaprimaju do 20. ožujka ove godine, a dostavljaju se u Labaratorij za vino u Mostar – osobno ili poštom u navedenim roku u vremenu od 8. do 16. sati.

Ocjena ima edukativni i savjetodavni karakter, što znači da će svaki vinar dobiti potrebne savjete i informacije o donesenom uzorku vina u cilju unaprjeđenja i podizanja njegove kvalitete, ističu u Zavodu.

Kako stoji u pozivu, po uzorku je potrebno donijeti dvije boce uzorka zapremnine minimalno 0,75 l, popunjenu prijavu za ocjenjivanje vina i potvrdu uplate od 25, 00 maraka s PDV – om na račun organizatora.

Uplata navedenog iznosa vrši se isključivo na račun javnih prihoda Proračuna F BiH – Union banka d.d. Sarajevo, broj 1020500000106698, vrsta prihoda; 722651, proračunska jedinica; 6001001, opis plaćanja; Organoleptička ocjena mladih otvorenih vina.

Za sve informacije zvati Federalni agromediteranski zavod na tel. 036 397 361

Tekst/foto: Fena

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...