Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

ZAPOVIJEDI STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE HNŽ 25-03-2020

ZAPOVIJEDI STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE HNŽ 25-03-2020

by | 25. ožujka 2020. 15:38 | Vijesti

 

Županijski stožer civilne zaštite Hercegovačko-neretvanske županije donio je nove zapovijedi:

  • Zapovijeda se obustava posjeta i izlazaka svih migranata u svim izbjegličko-prihvatnim centrima, privremenim prihvatnim centrima i azilantskom centru, na području Hercegovačko-neretvanske županije.
  • Zabranjuje se rad privatnih stomatoloških ordinacija i privatnih zubotehničkih laboratorija na području Hercegovačko-neretvanske županije.
  • Zapovijeda se domovima zdravlja u Hercegovačko-neretvanskoj županiji da organiziraju pružanje žurnih stomatoloških usluga građana.
  • Zapovijeda se općinskim/gradskim stožerima civilne zaštite da odmah ustroje mobilne timove matičnih ureda u svakoj općini/gradu u HNŽ-u i odmah javno objave njihove kontakte kako bi, po pozivima osoba starijih od 65 godina života kojima je onemogućeno kretanje, išli na kućne adrese i izdavali potrebne punomoći. Zapovijed se izdaje u svrhu omogućavanja starijim osobama da mogu opunomoćiti mlađe članove obitelji za rješavanje svakodnevnih životnih potreba (podizanje novca s banke, podizanje mirovine, preuzimanje poštanskih paketa…).

 

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...