Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Histrioni s Tajkunima stižu na Trebižat

Histrioni s Tajkunima stižu na Trebižat

by | 18. srpnja 2018. 16:15 | Vijesti

   Zanimljiva i aktualna je tema nove hitrionske predstave “Tajkuni”, koja stiže u Čapljinu. Predstava komentira grabež i pohlepu, ismijava ljudske manje, te kritički preispituje poduzetničke navike našeg doba. Gdje god da igra, prestava žanje pozitivne kritike, pa je za očekivati da će glumačka družina “Histrioni” u posebnom ambijentu, uz rijeku Trebižat, gledateljstvu isporučiti salve smijeha.

    Predstava će prema tome, biti izvedena na Matici u Trebižatu, u četvrtak, 19-og srpnja, s početkom u 21 sat. U predstavi gluma Ana Marija Percaić, Franka Klarić, Hrvoje Klobučar i Zijad Gračić. Redatelj je Zoran Mužić, a pisac teksta svjetski poznati Miro Gavran.

    Dakle, još jedanput ističemo, urnebesna predstava “Tajkuni” u izvedbi glumačke družine Histrioni, igra u četvrtak, a počet će u 21 sat. Ulaz je slobodan.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...