Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Zahvala Gradonačelnika Stoca svima koji su sudjelovali u potrazi

Zahvala Gradonačelnika Stoca svima koji su sudjelovali u potrazi

by | 20. veljače 2024. 13:46 | Aktualno, Vijesti

Grad Stolac na čelu s Gradonačelnikom Stjepanom Boškovićem zahvaljuje svim službama, građanima i volonterima i svima koji su na bilo koji način pomogli pri pronalasku tijela nesretno preminulih Filipa Stankovića i Marka Vukića.

Svoje zahvale upućujemo Federalnoj upravi civilne zaštite i njihovom specijaliziranom timu za spašavanje na vodi i pod vodom i Upravi za civilnu zaštitu i vatrogastvo HNŽ Mostar.

Posebno hvala Ronilačkim klubovima Mostar i Extreme explorer Mostar koji su neumorno danima zaranjali u nabujalu Bregavu. Hvala i članovima Gorske službe spašavanja i to timovi iz Čapljine, Čitluka, Mostara i Žepča koji su također sudjelovali u potrazi. Zahvaljujemo se Policijskoj stanici Stolac, Civilnoj zaštiti Stolac, Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Stolac, Komunalnom poduzeću Stolac, djelatnicima Elektroprivrede HZ HB Mostar – Poslovnica Elektro Stolac, kao i poduzećima: Hering d.d. Široki brijeg, GP Hercegovinainvest Stolac, Graditeljstvo Matić d.o.o. Čapljina, Misir d.o.o. Stolac, Namex Stolac, Agrocentar Stolac, Pekarna Stećak Radimlja i restoran „Sampjero“ Stolac.

Posebno smo tih dana imali priliku susresti ljude za koje jedna poslovica kaže: “Kada Bog nekome želi na poseban način iskazati svoju ljubav, daruje mu prijatelja!”. Zaista je to tako, mnogi dobri ljudi iz Stoca, posebno Vidova polja spremno su priskočili u pomoć i pomagali u potrazi. Još jednom veliko hvala svima koji su pomogli na bilo koji način i pokazali razumijevanje. Nadamo se da u našoj zahvali nismo nikoga nenamjerno izostavili.

U proteklom tjednu Stolac je izgubio dva mlada života, ali pokazao i veliko srce, navodi se u priopćenju Grada Stoca.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...