Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Dragan Radović trener nogometaša Čapljine: Nisam razočaran, ali ne mogu biti ni zadovoljan!

Dragan Radović trener nogometaša Čapljine: Nisam razočaran, ali ne mogu biti ni zadovoljan!

by | 9. listopada 2020. 15:30 | Vijesti

   Za razliku od proteklih lagodnih sezona kada su akcije federalnog nogometnog prvoligaša Čapljine s obzirom na ciljeve uglavnom dobro stajale, ove jeseni nije tako. Momčad iz Bjelava, tek je na 14-om mjestu sa šest osvojenih bodova. Jedna pobjeda, tri neodlučne partije na domaćem terenu, te svih pet gostujućih poraza trenutačni je učinak. Osvrćući se na protekli dio prvenstva Dragon Radović, trener Čapljine, kaže:

   „Iza nas je mršavih devet kola, mislim da smo mogli imati i koji bod više, ali kada se sve uzme u obzir, to je i neka naša realnost. Kasnili smo s početkom priprema i kompletiranjem igračkog kadra. Pazite, od ekipe koja je startala u prošlu sezonu nedostaje nam čak devet igrača. Možete vi u vatru ubaciti dva, tri mlađa igrača, sve iznad toga je rizik. Posebice se to osjeća na gostujućim utakmicama, jednostavno premlada smo ekipa, za teške utakmice treba više iskustva”, sumira trener Radović, te na opasku da su u međuvremenu stigla dvojica igrača, nastavlja:

   „Da stigli su Eldar Bašović i Kenan Hrelja, koji igra na poziciji stopera na kojoj smo bili deficitarni, tu poziciju je do sada pokrivao vezni igrač. Hrelja je debitirao na zadnjoj utakmici protiv Jedinstva, i pokazao da na njega možemo računati. U rosteru imamo 22, 23 igrača, međutim među njima previše je mladih, koji nisu igrali ovu ligu. Nekima treba iskustva i vremena, a nekima i više volje za rad ako žele igrati u ovom rangu. Tu smo gdje jesmo, nisam razočaran, ali ne mogu biti zadovoljan! Međutim, ne treba gubiti glavu, nastojat ćemo do kraja ovoga dijela osvojiti što više bodova, a onda u polusezoni dovesti adekvatna pojačanja, ako želimo ostati u ovom rangu.

   -Liga u cjelini?

   -Dosta je kvalitetnih ekipa, novaci u ligi VIS Sim Bau i Posušje imaju dobre ekipe, Jedinstvo isto tako, pa Bratstvo još od ranije, zatim TOŠK… Prvenstvo je veoma izjednačeno, bez favorita, pet, šest ekipa može računati na prvo mjesto, sve je to što se kaže, u pet deka. U tom krugu očekivao se i GOŠK, čiji su slabi rezultati najveće iznenađenje proteklog dijela prvenstva”, zaključuje trener Čapljine Dragan Radović.

   U narednom kolu Čapljina putuje u Gradačac Zvijezdi, koju je nedavno preuzeo bivši trener GOŠK-a i Orašja, Mato Neretljak.

D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...