Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Liga mjesnih zajednica Čapljine: Favoriti nisu dopustili iznenađenja, a mrežu gađao i Zlatan Repeša vratar Čapljine 1

Liga mjesnih zajednica Čapljine: Favoriti nisu dopustili iznenađenja, a mrežu gađao i Zlatan Repeša vratar Čapljine 1

by | 1. kolovoza 2019. 15:45 | Vijesti

   Za razliku od burne trinaeste neusporedivo mirnija bila je četrnaesta večer Lige mjesnih zajednica Čapljine. Rezultatske neizvjesnosti nije bilo, a favoriti su bilježili relativno lake pobjede, rezultati, kadeti, Dretelj – Čeljevo 1:4, poluvrijeme 0:3; seniori, Čapljina 1 – Zvirovići/Prćavci 4:0 u prvoj, te Šuškovo Naselje – Gabela Polje 8:2. Prema tome, Čeljevo je treći polufinalist u kadetskoj konkurenciji, dok su četvrt finale kod seniora, izborili Čapljina 1 i Šuškovo Naselje.

   Poučni iskustvom iz prethodne, četrnaeste večeri Lige mjesnih zajednica Čapljine, favoriti – Čapljina 1 i Šuškovo Naselje, maksimalno angažirano pristupili su obvezama i uvjerljivo izvadili vizu za četvrt finale. U prvoj utakmici seniorskog programa, Čapljina 1 je lakše od očekivanja savladala Zviroviće/Prćavce 4:0. Kuriozitet je da se među strijelce, po drugi puta tijekom natjecanja upisao i vratar Čapljinaca Jasmin Repeša. Uz Repešu pogotke su postigli – Tomislav Cvitanović, Danko Bilić i Tomislav Meljanak.

   U završnoj utakmici četrnaeste večeri, kiša pogodaka, favorizirano Šuškovo Naselje u prvom dijelu stiglo je do prednosti od 3:1, a u nastavku nastavilo „zidati” razliku. Pogodcima Antonia Mihalja i Marka Prce s 2:0, povelo je Šuškovo, na 2:1 smanjuje Brane Galić, a zatim dva puta mrežu Gabelopoljaca pogađa Davor Valjan. Na 4:2 smanjuje Šimun Čelić, a do kraja spremnije Šuškovo postiže još četiri pogotka – preko Marka Prce dva puta, ukupno tri pogotka, te Matea Kozarića i Nikole Pušića.

   Program je počeo utakmicom kadeta u kojoj je u natjecanju po skupinama uvjerljivi Dretelj, poražen od Čeljeva koje u prvoj fazi turnira nije blistalo. Utakmica je riješena u prvom djelo kada Čeljevo pogodcima Noa Menala jedan i Ivana Markote dva, stiže do kapitalnih 3:0. U nastavku najprije Marin Blagoje smanjuje na 3:1, da bi Ivano Markota trećim pogotkom na utakmici, postavio konačni rezultat 4:1 za Čeljevo.

   Drugi krug Lige mjesnih zajednica završava večeras, program će početi u 20 sati utakmicom kadeta, Gabela Polje – Čapljina. Prva utakmica osmine finala u seniorskoj konkurenciji je od 20,50, sastat će se Dračevo/Sjekose – Grabovine, druga od 21,50 a igrat će, Bobanovo Selo – Čeljevo.

D. Musa

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!