Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Predkolo boćarskog Kupa prvaka: Crnogorci prošli dalje, Neum treći

Predkolo boćarskog Kupa prvaka: Crnogorci prošli dalje, Neum treći

by | 27. travnja 2021. 16:41 | Vijesti

 Za predstavnika Bosne i Hercegovine boćare Neuma, nije sretno završilo predkolo Kupa prvaka čiji su bili domaćini. Predstavnik BiH je brzopotezno, već prvoga dana izgubio obje utakmice i tako svoj nastup priveo kraju. Prvo mjesto, a time i nastup u završnici Kupa prvaka, boćarska varijanta Lige prvaka, prošao je prvak Crne Gore – Maini iz Budve.

   Crnogorci su u drugom kolu savladali Neum15:7, a zatim su u trećem bili bolji od Sombora, prvaka Srbije, 16:6. Neum je startao porazom od Sombora 8:18, a onda je porazom od Budvana završio natjecanje.

   Rezultati predkola Kupa prvaka, skupina C1, prvo kolo, Neum – Sombor 8:14; drugo kolo, Maini – Neum 15:7; treće kolo, Sombor – Maini 16:6.

   Poredak, 1. Maini 4 (31:13), 2. Sombor 2 (20:24), 3. Neum 0 (15:29).

   Predkolo Kupa prvaka, skupina C1, igrano je u boćarskom domu Nožinac kraj Posušja, 24. i 25. travnja. Zbog sudjelovanja našeg predstavnika u kvalifikacijama, proteklog vikenda nije igrano redovito kolo boćarskog prvenstva BiH.

D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...