Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Za navijače Zrinjskog osigurano 1.190 ulaznica protiv Aston Ville

Za navijače Zrinjskog osigurano 1.190 ulaznica protiv Aston Ville

by | 27. rujna 2023. 15:04 | Aktualno, Vijesti

HŠK Zrinjski na raspolaganju je dobio 1.190 ulaznica za gostujući sektor stadiona Villa Park za utakmicu koju bh. prvak igra 5. listopada protiv Aston Ville, a cijena ulaznice iznosi 45 KM (20 GBP).

Sukladno odluci kluba domaćina, ulaznice za utakmicu u Birminghamu neće biti dostupne u online prodaji, tako da će HŠK Zrinjski organizirati prodaju vaučera koji će se na dan utakmice moći zamijeniti za ulaznicu, navode iz HŠK Zrinjski.

Vaučeri će u prodaji biti u petak, subotu i ponedjeljak od 11 do 14 sati na blagajni stadiona HŠK Zrinjski, a moći će se kupiti isključivo uz predočenje važećeg osobnog dokumenta kojim će vlasnik vaučera moći preuzeti ulaznicu u Birminghamu.

“Svi naši navijači koji dolazak u Englesku planiraju iz inozemstva svoje vaučere mogu rezervirati najkasnije do petka u 11 sati slanjem osobnih podataka (ime i prezime, datum rođenja, broj osobnog dokumenta) na mail [email protected] nakon čega će dobiti potvrdu o zaprimljenoj rezervacije”, rekli su iz kluba.

Utakmica 2. kola UEFA Konferencijske lige Aston Villa FC – HŠK Zrinjski na rasporedu je u četvrtak, 5. listopada, u 21 sat po našem vremenu.

Tekst/foto: FENA

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...