Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U četvrtak licitacija oživjele Laste

U četvrtak licitacija oživjele Laste

by | 28. studenoga 2018. 16:29 | Vijesti

   Za četvrtak, 29-og studenog, najavljena je prodaja Tvornice keksa i vafla „Lasta“ Čapljina. Rok za dostavu prijava istječe s današnjim danom, 28, studenog. Kako je istaknuto u javnom pozivu prodaja će se obaviti metodom javnog nadmetanja u prostorijama stečajnog dužnika tj. Laste.

   Kako stoji u pozivu, na prodaju su nekretnine – objekti i zemljište, što uključuje i poslovni kompleks – proizvodni pogon, upravnu zgradu, portirnicu i trgovinu. Osim toga, prodaje se i oprema poduzeća. Početna prodajna cijena je 11.476.300 maraka, a imovina se ne može prodati ispod spomenutog iznosa.

   „To je redovita procedura stečajnog postupka. Naš cilj je naći strateškog partnera“, kazala je Behrija Huseinbegović, stečajna upraviteljica Laste.

   Podsjećamo, za sada se na posao vratilo 28 uglavnom starih radnika, a u planu je skoro angažiranje još desetak. Krenula je i prodaja, a za sada se u trgovinama mogu naći – čajni kolutići, kokos keksi i krem štapići. Neslužbeno doznajemo da interes za kupnju Tvornice keksa i vafla „Lasta“ u stečaju postoji, hoće li se on realizirati nakon prvog javnog poziva ili će potencijalni kupci kalkulirati, ostaje za vidjeti.

   Licitacija koja će se, dakle, održati u prostorijama „Laste“ zatvorenog je tipa, bez prisustva medija.

D. Musa

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!