Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Rastali se GOŠK i Nenad Gagro, a Vukašin „Vule” Trivunović liječi anemične Trojance

Rastali se GOŠK i Nenad Gagro, a Vukašin „Vule” Trivunović liječi anemične Trojance

by | 28. listopada 2019. 18:24 | Vijesti

   Vukašin Vule Trivunović novi je trener GOŠK-a iz Gabele. Vijest je potvrdio Lujo Ilić, predsjednik GOŠK-ove uprave. Trivunović ekipu preuzima u utorak u 15 sati, kada će voditi prvi trening. Inače, Trivunović je u BiH i šire, poznato nogometno ime, uz ostalo nosio je u više navrata dres juniorske i seniorske reprezentacije BiH. U tri navrata nastupao je za banjalučki Borac, dva puta Sarajevo, igrao je u ruskoj Premijer lizi, zatim Poljskoj, Njemačkoj, Kazahstanu, te Srbiji. Kao trener vodio je banjalučki BSK, zatim prvoligaše R. Srpske – Slobodu iz Mrkonjić Grada, Slogu iz Srpca, banjalučki Borac i Kozaru iz Gradiške.

   Valja reći da se nakon drugog domaćeg kiksa s ekipama iz donjeg dijela ljestvice, dva gostujuća poraza, te uoči dva derbija protiv Olimpika i Rudara, razlaz GOŠK-a i Nenada Gagre se mogao očekivati. Po završetku utakmice GOŠK – Bratstvo 1:1, naprosto je isijavalo nezadovoljstvo zalaganjem, igrom i rezultatom. Prvi puta s tribina od skupine GOŠK-ih navijača, „lavova”, čulo se – skinite dresove, upućeno na adresu igrača, te „Gagro odlazi”. Da je razlaz bio na vidiku moglo se zaključiti i iz izjave samog Nenada Gagre, doskorašnjeg trenera, koji je po završetku utakmice uz tekst potpisanom uz ostalo rekao:

   „Ostvarenim rezultatom ne možemo biti zadovoljni. Kad sam ušao u svlačionicu igračima sam rekao – glavu gore, moramo se izdići iz ove situacije. Vidjet ćemo s predsjednikom i direktorom što i kako dalje”.

   Dakle, iako vruć nakon još jedne teške utakmice u Gabeli, u kojoj se morao stizati rezultat, Gagro je bio svjestan da su ga igrači igrom ja tebi, ti meni…, bez okomitih proigravanja s malo žara cijelo poluvrijeme, doveli do „gambita”. Inače, iz GOŠK-a ističu da su se s Gagrom razišli sporazumno.

   Uglavnom, anemične Trojance u naredna tri kola, do kraja polusezone, „liječit” će trener opasnog imena, koje se nekada davalo djeci da se preduprijede zle sile.

D. Musa

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!