Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Vlak usmrtio ženu kod Čapljine

Vlak usmrtio ženu kod Čapljine

by | 12. rujna 2023. 13:51 | Aktualno, Vijesti

U mjestu Šurmanci kod Čapljine jutros oko 6 sati došlo je do nesreće u kojoj je poginula jedna osoba, potvrdio je glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Ljudevit Marić.

Po njegovim riječima, radi se o starijoj ženskoj osobi čiji identitet još nije utvrđen.

– Vlak koji ide iz smjera Mostara prema Čapljini i obrnuto, u mjestu Šurmaci, ubio je stariju žensku osobu koja je vjerojatno bila na pruzi – kazao je glasnogovornik MUP-a HNŽ-a.

Na mjestu događaja obavljen je očevid.

– Obaviješten je dežurni tužitelj Tužiteljstva HNŽ-a te se poduzimaju mjere i radnje s ciljem rasvjetljavanja okolnosti nesreće – dodao je Marić.

Tekst/foto: FENA

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...