Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Višići domaćin najvećeg malonogometnog turnira u BiH

Višići domaćin najvećeg malonogometnog turnira u BiH

by | 13. lipnja 2023. 13:09 | Vijesti

U Višićima će, prema najavama organizatora, ovoga ljeta biti organiziran najveći malonogometni turnir u Bosni i Hercegovini pod nazivom “Malonogometni turnir Hercegovina Cup 2023. Višići – Čapljina”.

Događaj organiziraju Mjesna zajednica Višići i udruga “Život i sport”.

Kako se navodi u najavi, nagradni fond turnira iznosi 21.000 KM. Pobjedniku će pripasti 12.000 KM, drugoplasiranoj ekipi 6.000 KM, a trećeplasiranoj 3.000 KM. Rok za prijave na turnir je do 13. srpnja, a turnir će započeti dva dana kasnije.

Kotizacija po ekipi iznosi 300 KM, a igrat će se sustav 4+1 iz prijavu od maksimalno 10 igrača do roka za prijave, dok su naknadne prijave onemogućene.

Po ekipi mogu igrati maksimalno dva profesionalna igrača, a ako se ispostavi da u ekipi postoji više profesionalaca ekipa će biti automatski diskvalificirana.

Grupe broje po 3 momčadi. Pobjednici grupa i određen broj najboljih drugoplasiranih ekipa prolaze u play off fazu natjecanja.

“Sve zainteresirane ekipe mogu se prijaviti na brojeve mobitela 063/435-174 i 063/824-814.” stoji u pozivu.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...