Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Višići deklasirali Grude

Višići deklasirali Grude

by | 7. travnja 2024. 19:31 | Aktualno, Vijesti

U 19. kolu 2. lige FBiH Višići su na Čaerima nadigrali Grude. Fantastičnu utakmicu odigrao je Robert Bunoza,  u 12. minuti pogodio je izravno iz kornera a drugi pogodak zabio je u 81. minuti susreta. U strijelce su se upisali i Mario Čerkez i Martin Puljić.

Za goste je pogodio Ivan Tolić, šutirao je iz skraćenog kornera, međutim i taj gol možemo pripisati Čerkezu koji je loptu skrenuo u vlastitu mrežu.

Višići su odigrali najbolju utakmicu ove sezone i očito se dižu u formi. Poslje pobjede u Klisu i rapsodije protiv Gruda slijedi gostovanje u Stocu.

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...