Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Više čapljinskih naselja bez struje u ponedjeljak

Više čapljinskih naselja bez struje u ponedjeljak

by | 9. ožujka 2024. 16:20 | Aktualno, Vijesti

Obavještavaju se potrošači električne energije da će u ponedjeljak, 11. ožujka 2024. godine doći do obustave napajanja električnom energijom.

Do obustave će doći na cijelom području Svitave, odnosno na dvije trafo stanice u selu Svitava i jedne u krugu HEČ-a. Obustava će se vršiti u vremenskom razdoblju od 10:00 do 12:00 sati.

Obustava napajanja električne energije vrši se radi planiranih radova na dalekovodnoj mreži, odnosno ispitivanju zaštita u visoko naponskim postrojenjima.

Također, u ponedjeljak, 11. ožujka 2024. godine doći će do još jedne obustave napajanja električnom energijom.

Do obustave će doći na području Struga u vremenskom razdoblju od 13:00 do 14:00 sati te na području sela Trebižat, Prćavci, Zvirovići i naselja Muša u vremenskom razdoblju od 12:00 do 12:45 sati.

U slučaju ranijeg završetka radova napon će biti pušten prije navedenog vremena. Iz EPHZHB unaprijed zahvaljuju na razumijevanju i suradnji.

Propustili ste? Poslušajte!

AUDIO: Josip Ostojić o zdravom načinu života

AUDIO: Josip Ostojić o zdravom načinu života

Interes za zdravom prehranom u zadnje vrijeme naglo je porastao, no ključno je pronaći zdravu ravnotežu te je vrlo važno slušati savjete i preporuke osoba koji su stručnjaci u tom području. Tim povodom  razgovarali smo s Josipom Ostojićem, magistrom kineziologije i...

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...