Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

GOŠK protiv Mladosti ‘iskopao’ važne bodove

GOŠK protiv Mladosti ‘iskopao’ važne bodove

by | 31. ožujka 2018. 19:22 | Vijesti

   Velika tri boda u trećem kolu Premijer lige – Lige za opstanak izborili su nogometaši GOŠK-a. U Gabeli, GOŠK – Mladost (Doboj kod Kakanja) 1:0, poluvrijeme 0:0. Strijelac jedinog pogotka bio je Matej Rodin u 56-oj minuti utakmice. Tijekom cijele utakmice Gabeljani su bili nešto bolji suparnik i posve zasluženo slavili. Utakmica je odigrana uz snažan vjetar koji je svakako uticao na igru.

   Prema tome u trećem kolu Lige za opstanak postignuti su sljedeći rezultati, u Gabeli, GOŠK – Mladost 1:0, u Bajnoj Luci, Borac – Vitez, također 1:0, a u Tuzli, Sloboda – Čelik 1:1. Ovom pobjedom GOŠK je popravio plasman, sada je treći sa 28 bodova. Vodi Mladost 35 bodova, ispred Borca koji ima 30 bodova, četvrta je Sloboda 26, peti Čelik ima 18, a šesti Vitez 8 bodova.

   U Ligi za prvaka hercegovački derbi Široki Brijeg – Zrinjski završen je neodlučno 0:0, dok je sarajevski Željezničar slavio protiv Radnika 2:1 i tako povećao prednost prvi je sa 57 bodova, a jedini konkurenti u borbi za naslov su mu Zrinjski 53, pa i Široki Brijeg koji ima 47 bodova.

   GOŠK će u narednom četvrtom kolu Premijer lige – Lige za opstanak igrati u Bajnoj Luci, protiv Borca.

Propustili ste? Poslušajte!

KULTURA ČETVRTKOM:  Arheolog Ivan Prce

KULTURA ČETVRTKOM: Arheolog Ivan Prce

Kako izgleda jedno arheološko iskopavanje i još neke "tajne zanata" otkrio nam je arheolog Ivan Prce.   https://open.spotify.com/episode/4ebpIgW9aJA9SOZRMeCEiC  

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

U Galeriji Marinelli Landor and Zlaja, MLAZ u Počitelju, izlaže prof. dr. grafike Amela Hadžimejlić. Večeras 9.9.2023. do 23 sata mogu se vidjeti 24 rada stvarana prema tekstu Predraga Fincija.   https://open.spotify.com/episode/0HVDLDxujk22uY08bH04kP  ...