Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Velik odaziv djevojčica na Dan otvorenih vrata plesnog kluba “Erigo – D” u Čapljini

Velik odaziv djevojčica na Dan otvorenih vrata plesnog kluba “Erigo – D” u Čapljini

by | 25. rujna 2021. 8:52 | Vijesti

Plesni klub “Erigo – D” održao je Dan otvorenih vrata u prostoru Centra za obrazovanje i kulturu “Akademija” Čapljina. Oko 50 djevojčica zabavljalo se plešući s glavnom trenericom kluba Dajanom Markotić i njenim asistenticama Mijom i Katjom, koje su osvajale i zlatne medalje na međunarodnim natjecanjima.

Glavna trenerica, Markotić, kazala je da je jako sretna što je u Čapljini odaziv jako velik. Primijetili smo da su se za ples prijavile samo djevojčice. Markotić je za Radiopostaju Čapljina kazala kako se većinom za ples prijavljuju djevojčice te pozvala sve zainteresirane dječake da se prijave, istaknuvši kako su muškarci u svijetu plesa cijenjeni, traženi i jako dobro plaćeni.

U utorak, 28. rujna bit će održan još jedan besplatan sat plesa, a prijaviti se mogu djeca od 4 do 11 godina.

Sati plesa održavat će se utorkom i petkom u Centru za obrazovanje i kulturu “Akademija” u Čapljini s početkom u 19 sati.

{gallery}2021/9/erigo{/gallery}

 

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...