Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Nova godina ‘stare’ cijene drva

Nova godina ‘stare’ cijene drva

by | 2. siječnja 2019. 13:27 | Vijesti

   Veletržnica u Tasovčićima kreće s radom u četvrtak, 3-eg siječnja. Međutim, zakonska dva neradna dana 1-og i 2-og siječnja, zatvorene su bile samo ulazne kapije, dok se ispred veletržnice bilo živo zahvaljujući prodavačima drva, slame, ugljena, stajskog gnojiva, kamena za oblaganje, pa čak i mliječnih proizvoda.

   Što se tiče cijena u Novoj godini, ostale su na razini prošlogodišnjih, pa se tako drva bez razlike o vrsti, cijene uobičajenih 80 do 85 KM prostorni metar oblovine, dok su cijepana od 90 do 95 KM za prostorni metar. Naravno, cjenkanju vješti kupci mogu od navedene izboriti i povoljnije cijene. Drva se nude i u vrećama, a cijena je uglavnom 5 – 6 KM, dok je cijena vreće ugljena bila 7 KM. Bala slame cijeni se 5 KM, a istu cijenu 5 KM, ima i stajski gnoj.

   Prodavači unatoč prvim ovogodišnjim pahuljama snijega, uglavnom šetkaju oko vozila s robom čekajući kupce. Ne izjašnjavaju se o trgovini tijekom blagdanskih dana, odgovaraju samo šturo da je njihovo – čekati kupce.

Propustili ste? Poslušajte!

AUDIO: Josip Ostojić o zdravom načinu života

AUDIO: Josip Ostojić o zdravom načinu života

Interes za zdravom prehranom u zadnje vrijeme naglo je porastao, no ključno je pronaći zdravu ravnotežu te je vrlo važno slušati savjete i preporuke osoba koji su stručnjaci u tom području. Tim povodom  razgovarali smo s Josipom Ostojićem, magistrom kineziologije i...

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...