Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Večeras se zatvara manifestacija “Advent u Čapljini”

Večeras se zatvara manifestacija “Advent u Čapljini”

by | 29. prosinca 2023. 12:45 | Aktualno, Vijesti

Nakon iznimno posjećenih predhodnih večeri manifestacije Advent u Čapljini došli smo do kraja jubilarne desete manifestacije, te najavljujemo finalnu večer Adventa. Pozivamo sve posjetitelje da uživaju u zvucima glazbe s DJ pulta i da oslade svoja nepca sa vrhunskom gastro ponudom da naših kućica.

Ne smijemo ni propustiti bogatu tombolu Turističke organizacije Čapljinka, napominjemo da se večera  izvlači glavna nagrada, putovanje za dvoje.

Organizacijski odbor upućuje zahvalu svim sudionicima, i svim donatorima pogotovo Federalnom ministarstvu kulture i sporta koje je sufinanciralo ovu manifestaciju.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...