Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Večer klapske pjesme u Čapljini

Večer klapske pjesme u Čapljini

by | 17. travnja 2018. 17:20 | Vijesti

   Večer klapske pjesme pod nazivom Klape na Neretvi “Čapljina 2018.”, održat će se u četvrtak, 19-og travnja s početkom u 20 sati u hotelu “Mogorjelo”. Na večeri klapske pjesme nastupiti će hercegovačke klape – “Bura” i “Herceg” iz Čitluka, zatim “Concordia” i “Mir” iz Međugorja, te “Zvizdan” iz Posušja. S područja Dubrovnika i Dalmacije stiže također pet klapa, poznata “Kaše” iz Dubrovnika, “Divna” iz Trpanja, “Kurenat” iz Mljeta, “Porat” iz Korčule, te “Sveti Nikola” iz Metkovića. Gost koncerta je Vladimir Garić, tenor klape “Cambi” i solist Opere HNK u Splitu.

    Treba posebice istaknuti da je koncert ujedno i audicija klapa za 52. Festival Dalmatinskih Klapa “Omiš 2018.”. Organizator koncerta “Klape na Neretvi” je Ustanova “Založba kralja Tomislava” iz Čapljine. Ulaz je slobodan.

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...