Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Liga mjesnih zajednica Čapljine: Odlične Grabovine iznenadile Višićane

Liga mjesnih zajednica Čapljine: Odlične Grabovine iznenadile Višićane

by | 25. srpnja 2018. 17:02 | Vijesti

   Već poslije dvije večeri Lige mjesnih zajednica Čapljine, može se zaključiti, da je na području ove općine stasala nova generacija malonogometaša. I druge večeri akteri seniorskih utakmica prezentirali su odličan nogomet, pri čemu nije važno ima li negdje ili nema nogometni klub. Upravo to se vidjelo u drugom susretu večeri u Kojem su Grabovine nadigrale favorizirane Višiće. Nakon solo prodora po lijevoj strane za Grabovine je pogodio Josip Perić, a na 2:0 u nastavku utakmice razigrani Gordan Pavlović. U susretu protiv iskusnijih Višićana, Grabovine su pokazale da ako ne ove, a onda narednih godina imaju ekipu za najveće domete.

    Seniorski program druge turnirske večeri, otvorila je utakmica C skupine, Čeljevo – Čapljina 1, velika borba, dobar nogomet i na kraju neodlučno 2:2, a nakon raspucavanja šesteraca, prednost od 5:4 ostvarilo je Čeljevo. Strijelci, Eduard Raguž i Petar Krndelj za Čeljevo, a Tomislav Cvitanović i Zvonimir Karlović za Čapljinu 1. Čeljevčani su sa šest metara bili nepogrješivi, dok su Čapljinci pogodili dva od tri kaznena udarca.

    Uvodni dio pripao je kadetima. U prvoj utakmici prvog kola B skupine, Grabovine su s 1:0 savladale Trebižat. Strijelac je bio Marko Jurković. Pogodcima Davida Urbana i Zvonimira Blaževića, Čapljina 1 je s 2:0 savladala Bivolje Brdo.

    Rezultati druge turnirske večeri, kadeti, B skupina prvo kolo, Grabovine – Trebižat 1:0, Čepljina 1 – Bivolje Brdo 2:0; seniorski program, C skupina prvo kolo, Čeljevo – Čapljina 1 2:2, na penale 5:4, prednost za Čeljevo; D skupina, Višići – Grabovine 0:2.

D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...