Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Vatreni u Rotterdamu srušili Nizozemce, Josip Šutalo odigrao svih 120 minuta susreta

Vatreni u Rotterdamu srušili Nizozemce, Josip Šutalo odigrao svih 120 minuta susreta

by | 15. lipnja 2023. 15:07 | Vijesti

Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala se u finale Lige nacija nakon što je u Rotterdamu pobijedila Nizozemsku 4:2 poslije produžetaka.

Vatreni su tako prva reprezentacija koja je pobijedila Nizozemce na De Kuip stadionu nakon 24 godine i 31 odigranu utakmicu na njemu.

Za Hrvatsku su pogađali Kramarić (55.), Pašalić (72.), Petković (98.) i Modrić (116.), a za Nizozemsku Malen (34.) i Lang (96.).

Našu repku je s tribina bodrilo oko 15.000 navijača među kojima je bilo i mnogo Čapljinaca, a tijekom većeg dijela utakmice činilo se da Vatreni igraju kući.

Odličnu utakmicu, između ostalih, pružio je i Čapljinac Josip Šutalo koji je odigrao svih 120 minuta susreta.

U finalu Lige nacija koje se igra u nedjelju, Hrvatska će snage odmjeriti između boljeg iz večerašnjeg susreta između Italije i Španjolske.

 

 

 

Foto: HNS

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...