Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U Mostaru radionica o kozarstvu

U Mostaru radionica o kozarstvu

by | 14. listopada 2019. 16:28 | Vijesti

   Uz promotivno – ocjenjivačke i znanstveno – stručne radionice o mediteranskom voću – smokvama, šipcima i maslinama, Federalni agromediteranski zavod ove godine pravi i iskorak prema, animalnoj proizvodnji. U organizaciji Agromediteranskog zavoda u četvrtak, 17-og listopada, održat će se promotivno – ocjenjivačka i stručna radionica na temu „Kozarstvo”, te dodjela plaketa za ocjenu kvalitete kozjeg sira.

   Skup će otvoriti prof. dr. Marko Ivanković, direktor Federalnog agromediteranskog zavoda, a zatim slijede stručna izlaganja. Temu „Primjena higijenskih mjera u proizvodnji sira” obrazložit će agronom Mirko Jarak. Magistar Toni Mikulić predstavit će temu „Kozje mlijeko kao proizvod budućnosti”, dok će docent doktorica Marija Jukić – Grbavac obraditi temu „Deklariranje sira”. Stručni dio izlaganjem će zaključiti magistrica Meliha Šubara, a tema je „Rezultati senzorne analize sira”.

   Promotivno – ocjenjivačka i stručna radionica na temu „Kozarstvo”, održat će se dakle, 17-og listopada, u prostorijama Federalnog agromediteranskog zavoda u Mostaru, s početkom u 11 sati. Ulaz je slobodan.

Propustili ste? Poslušajte!