Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U Višićima u fizičkom obračunu uz uporabu vatrenog oružja ozlijeđene dvije osobe

U Višićima u fizičkom obračunu uz uporabu vatrenog oružja ozlijeđene dvije osobe

by | 23. studenoga 2023. 13:54 | Aktualno, Vijesti

Policijskoj upravi Čapljina u srijedu navečer je prijavljeno da je došlo do fizičkog obračuna i uporabe vatrenog oružja ispred ugostiteljskog objekta ”Clasic” u mjestu Višići, općina Čapljina, prilikom čega su ozlijeđene dvije osoba.

Na mjesto događaja su izašli djelatnici policije koji su dolaskom zatekli sudionike I. J. (1977) iz Čeljeva i T. Z. (1995) iz Višića između kojih je došlo do fizičkog obračuna i uporabe vatrenog oružja – lovačke puške.

Zbog zadobivenih ozljeda, osobi T. Z. je ukazana pomoć u Domu zdravlja Čapljina nakon čega je upućen na CUM Mostar radi daljnjeg liječenja kao i osoba I. J. koja je uhićena ali je zbog zadobivenih ozljeda smještena također na CUM Mostar, izvijestio je MUP Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ).

Mjesto događaja je osigurano radi obavljanja očevida, a o svemu je upoznat tužitelj i Sektor krim. policije MUP-a HNŽ-a.

Foto/tekst: FENA

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...