Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Boćarsko prvenstvo BiH: Dračevo gostuje u Grudama

Boćarsko prvenstvo BiH: Dračevo gostuje u Grudama

by | 10. svibnja 2019. 15:32 | Vijesti

    Utakmicama šestog kola A skupine i drugog kola B skupine, ovoga vikenda nastavlja se boćarsko prvenstvo BiH. Najzanimljivije bi trebalo biti u Širokom Brijegu, gdje u goste neporaženom domaćinu stiže probuđena Čapljina. U drugom susretu A skupine, Bura je favorit protiv pomlađene Napredak Wille. Slobodan će biti Neum.

   U drugom kolu B skupine, također, ne bi trebalo biti nedoumica. Naime, prvak Ante Rozić ide u goste Rastoku iz Prologa kod Ljubuškog i slovi za izrazitog favorita, kao i Grude u svojoj dvorani protiv čapljinskog Dračeva.

   Parovi boćarskog prvenstva, A skupina, šesto kolo, Široki Brijeg, Široki – Čapljina, nedjelja u 16 sati, Rastovača, kod Posušja, Bura – Napredak Willa, subota u 16 sati.

   B skupina, drugo kolo, Grude: Grude – Dračevo, Prolog kod Ljubuškog: Rastok – Ante Rozić. Obje utakmice igrat će se u nedjelju, a počet će u 16 sati.

   Valja reći da poštivanje kalendara boćarskog prvenstva umnogome kreira vrijeme, jer samo dva kluba – Bura i Grude imaju dvorane, pa otud do sada u prvenstvu jedna prekinuta Široki – Neum i jedna neodigrana utakmica, Napredak Willa – Bura, iz prvog kola.

 

D. Musa

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...