Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Uspješno završena osma akcija darivanja krvi u ovoj godini, prikupljeno 38 doza

Uspješno završena osma akcija darivanja krvi u ovoj godini, prikupljeno 38 doza

by | 19. prosinca 2023. 13:23 | Aktualno, Vijesti

Crveni križ Grada Čapljine u suradnji sa Odjelom za transfuziologiju SKB Mostar održao je posljednju akciju darivanja krvi u 2023. godini. Akciji se odazvao veliki broj darivatelja krvi, s obzirom da je posljednja akcija darivanja krvi na području Čapljine održana prije mjesec dana. Prikupljeno je 38 doza krvi, a se odazvalo 44 darivatelja.

Organizatori zahvaljuju svim darivateljima koji su se odazvali akciji, volonterima koji su dali doprinos i Gradskoj upravi koja je sponzor svih akcija darivanja.

U tonskom zapisu poslušajte što su o ovoj akciji kazali Mirjana Čerkez, tajnica Crvenog križa grada Čapljine, dr. Martina Grgić iz Centra za transfuziju, te darivatelji.

 

 

 

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...