Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Uspješan nastup čapljinskih šahista na turniru u Prozor-Rami

Uspješan nastup čapljinskih šahista na turniru u Prozor-Rami

by | 1. srpnja 2024. 12:22 | Aktualno, Vijesti

Čapljinski šahisti sudjelovali su na Memorijalnom šahovskom turniru u Prozor – Rami. Sudjelovalo je 38 šahista, a prvo mjesto osvojio je zenički velemajstor Emir Dizdarević.

Od čapljinskih šahista najbolji rezultat napravio je Josip Miličević, osvojivši 10. mjesto i nagradu za najboljeg igrača rejtinga do 2000. Među nagrađenim je bio i Vladislav Prskalo koji je osvojio 12. mjesto i proglašen je najboljim veteranom.

Dobar nastup imao je i Emir Lizde koji je tijekom cijelog turnira bio među vodećim, ali gubitkom zadnje partije morao se zadovoljiti 14. mjestom.

Kako ističu iz šahovskog kluba Čapljina, sva trojica čapljinskih šahista ovim nastupom povećali su svoj rejting.

Foto/tekst: Šahovski klub Čapljina

Propustili ste? Poslušajte!

AUDIO: Josip Ostojić o zdravom načinu života

AUDIO: Josip Ostojić o zdravom načinu života

Interes za zdravom prehranom u zadnje vrijeme naglo je porastao, no ključno je pronaći zdravu ravnotežu te je vrlo važno slušati savjete i preporuke osoba koji su stručnjaci u tom području. Tim povodom  razgovarali smo s Josipom Ostojićem, magistrom kineziologije i...

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...