Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Uskoro više od 100 novih parking mjesta ispod mosta dr. Franje Tuđmana u Čapljini

Uskoro više od 100 novih parking mjesta ispod mosta dr. Franje Tuđmana u Čapljini

by | 13. svibnja 2022. 14:05 | Vijesti

Građevinski strojevi su česta pojava u gradu Čapljini. Jedan od projekata koji je privukao pažnju je izrada parking mjesta ispod mosta dr. Franje Tuđmana. 

Luka Leko, inženjer iz tvrtke Putovi Grude d.o.o. nam je kazao kako će Čapljinci imati na raspolaganju više od 100 parking mjesta koji će biti omeđeni sa više od 300 kvadrata zelene površine. 

– Urađena je komplet odvodnja. Odrađeno je preko deset slivnika koji su povezani korugiranim cijevima i odvedeni su u upojni bunar. Imat će dva prilaza za pješake i ljude s posebnim potrebama. – ističe Leko. 

 

Možemo kazati kako parking mjesta nikad dosta, a ni zelenih površina koje će krasiti upravo ovaj parking. Dakle, izvođač radova su Putovi Grude d.o.o. i tvrtka Rotim iz Čapljine zadužena za ivičnjake. Završetak radova planiran je sljedećeg tjedna. 

 

 

{gallery}2022/5/parking{/gallery}

Propustili ste? Poslušajte!

KULTURA ČETVRTKOM:  Arheolog Ivan Prce

KULTURA ČETVRTKOM: Arheolog Ivan Prce

Kako izgleda jedno arheološko iskopavanje i još neke "tajne zanata" otkrio nam je arheolog Ivan Prce.   https://open.spotify.com/episode/4ebpIgW9aJA9SOZRMeCEiC  

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

U Galeriji Marinelli Landor and Zlaja, MLAZ u Počitelju, izlaže prof. dr. grafike Amela Hadžimejlić. Večeras 9.9.2023. do 23 sata mogu se vidjeti 24 rada stvarana prema tekstu Predraga Fincija.   https://open.spotify.com/episode/0HVDLDxujk22uY08bH04kP  ...