Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Uskoro sanacija ulegnuća na odvajanju s kružnog toka u Čapljini

Uskoro sanacija ulegnuća na odvajanju s kružnog toka u Čapljini

by | 21. travnja 2022. 12:29 | Vijesti

Na magistralnom putu M-6, točnije odvajanju s kružnog toka prema Čapljini, nalazi se oštećenje ceste, točnije ulegnuće koje se vremenom širi.

Tim povodom, kontaktirali smo Javno poduzeće Ceste Federacije BiH koje su nam uputili priopćenje u kojem stoji:

Prema ugovoru koji JP Ceste FBiH kao upravitelj magistralne cestovne mreže u Federaciji BiH ima sa kompanijom Ceste  Mostar, koja je izvođač redovnog održavanja na predmetnom cestovnom pravcu, izvođač je družan vršiti redovni pregled stanja ove magistralne ceste i otklanjati uočene nedostatke gdje, između ostalog spada ispravljanje prometnih znakova, zatvaranje i sanacija udarnih rupa i sl.

Obzirom kako se u ovom slučaju ne radi o klasičnoj udarnoj rupi na kolniku, već se, iz još neutvrđenih razloga, došlo do slijeganja ruba kolnika, izvođač je dužan reagirati i sanirati u nakraćem roku, a sve u interesu sigurnosti cestovnih korisnika. – stoji u priopćenju.

Nakon toga, kontaktirali smo navedenog izvođača radova, Ceste Mostar, koji su nam kazali kako su oštećenje uočili i prijavili već 2. ožujka zatim su pristupili rješavanju dokumentacije. Iz Cesta Mostar su nam kazali kako će sa sanacijom i utvrđivanjem zašto je nastalo ulegnuće krenuti čim vremenske prilike budu dozvolile.

Prilikom preuzimanja sadržaja (tekst/foto) – navesti autora i link na izvornu objavu !!!

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...