Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Upravni odbor Boćarskog saveza BiH odlučio: Dvije skupine jedinstvene lige, prvenstvo starta 12. rujna

Upravni odbor Boćarskog saveza BiH odlučio: Dvije skupine jedinstvene lige, prvenstvo starta 12. rujna

by | 24. kolovoza 2020. 16:13 | Vijesti

   Upravi odbor Boćarskog saveza BiH na sastanku u Čapljini, riješio je dvojbe oko sustava natjecanja u idućoj sezoni. Umjesto prve i druge igrat će se jedinstvena liga u dvije skupine. Nakon natjecanja po skupinama po dva prvoplasirana sastava iz svake od skupina, A i B, razigravat će za naslov prvaka.

   U A skupini igrat će Grude, Napredak Willa (Sarajevo), Neum, Dračevo i Široki, dok su članovi B skupine Čapljina, Bura (Posušje), Rastok (Prolog kod Ljubuškog) i Sveti Stipan (Gorica kod Gruda). Prema utvrđenom rasporedu, prvenstvo će startati 12. rujna. U jesenskom dijelu igrat će se četiri kola, nastavak slijedi na proljeće iduće godine, kada će se igrati i kup za koji su se prijavili svi klubovi.

   „Mene posebice raduje podatak da se natjecanju vratio BK Sveti Stipan. Do sada smo imali situaciju da klubovi prekidaju natjecanje pa je reaktiviranje ovoga kluba pravo osvježenje, posebice imajući na umu činjenicu da je uspio okupiti petnaestak igrača ispod 30 godina. Drago mi je da manje više i ostali klubovi, imaju novih igrača”, zadovoljan tom činjenicom ističe Mate Grubišić, predsjednik Boćarskog saveza BiH.

   Prema tome, boćari se spremaju za novu sezonu, uz nadu da im pandemija korona virusa neće poremetiti planove.

D. Musa

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...