Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Čapljinci uoči hercegovačkog košarkaškog derbija protiv Zrinjskog najavljuju zanimljivu utakmicu i nadaju se pobjedi!

Čapljinci uoči hercegovačkog košarkaškog derbija protiv Zrinjskog najavljuju zanimljivu utakmicu i nadaju se pobjedi!

by | 16. ožujka 2021. 17:25 | Vijesti

   Uoči zaostale utakmice iz 17-og kola košarkaškog prvenstva BiH Čapljina – Zrinjski, u prostorijama Košarkaškog kluba Čapljina održana je konferencija za novinare na kojoj su govorili Mario Jerkić direktor kluba i trener mlađih uzrasta, Amar Krpo, pomoćni trener, te Jure Brajković, košarkaš Čapljine:

   Mario Jerkić, koji trenutno mijenja zbog bolesti odsutnog Borisa Džidića prvog trenera, u uvodu je uz ostalo rekao:

   „Pred nama je hercegovački derbi protiv Zrinjskog. Kako god mi jedni druge gledali, kako god jedni druge podržavali u utakmicama s drugim klubovima, kad se međusobno sastanemo uvjek postoje dodatni motivi pa i tenzije. Trenutno se obje ekipe nalaze u donjem dijelu tablice. Mislim da se Zrinjski porazom od Slobode, malo udaljio od lige za doigravanje, što ne znači da nas ne očekuje dobra i neizvjesna utakmica”. Jerkić je spomenuo da manjih zdravstvenih poteškoća ima i Đorđe Savković, jedini senior u ekipi Čapljine koji nije bio izvan pogona zbog COVID-a, ali se nada da će se potpuno oporaviti do sutrašnje utakmice.

   Predstavnicima novinarskog ceha obratio se i Amar Krpo, pomoćni trener Čapljine, koji je ustvrdio:

   „Momčad Zrinjskog jako nam je dobro poznata. Između nas praktično nema nepoznanica. U prvoj utakmici ove sezone moram reći da smo nes(p)retno poraženi. Prokockali smo pet poena prednosti minut i pol prije kraja, zbog naših grešaka, tako da su nam ostali veliki dužnici”, kazao je Krpo ističući da do kraja očekuje više stabilnosti u igri i bar par pobjeda. Pomoćni treneru Krpo poželio je što skoriji oporavak od COVID – 19, prvom treneru Borisu Džidiću.

   Košarkaš Jure Brajkovića bio je kratak:

   „Derbi utakmice igrači najviše volje igrati, valjda zbog tog posebnog naboja. Ne bi prosuđivao tko je favorit u sutrašnjoj utakmici, mogu samo reći da ćemo gledati dobru košarku, a bolji neka pobjedi”.

   Zaostala utakmica 17-og kola Čapljina – Zrinjski igrat će se u srijedu, 17. ožujka, s početkom u 17 sati. Susret će prenositi Radiotelevizija Herceg-Bosne. Shodno epidemiološkim mjerama u H-N županiji igrat će se bez prisustva gledatelja. Cjeloviti izvještaj s konferencije za novinare KK Čapljina slušatelji Radiopostaje Čapljina mogu poslušati u srijedu, 17-og, u emisiji „S gostima o aktualnom”, od 13 sati.

Tekst i foto: D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...