Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Gabeljani ništa ne prepuštaju slučaju u Bajnoj Luci će tražiti zalutale bodove

Gabeljani ništa ne prepuštaju slučaju u Bajnoj Luci će tražiti zalutale bodove

by | 6. travnja 2018. 16:50 | Vijesti

   Unatoč relativno komotnoj poziciji na ljestvici Premijer nogometne lige – Lige za opstanak, u GOŠK-u ništa ne prepuštaju slučaju, može se zaključiti iz činjenice da je u petak rano popodne, ekspedicija s nogometašima otputovala put Bajne Luke. Dakle, umjesto ranog ustajanja i putovanja na dan utakmice, u GOŠK-u su odlučili na megdan Borcu izići odmorni. Za to imaju i valjanih razloga. Naime u ligaškom dijelu sezone “lavovi” su protiv Borca ostali bez kompletnog plijena. Podsjećamo, u drugom kolu ligaškog dijela, Banjalučani su slavili s minimalnih 1:0, a istim rezultatom pobijedili su i na svom Gradskom stadionu, u nastavku prvenstva.

    Uoči puta u Banja Luku Nikica Pehar predsjednik Upravnog odbora GOŠK-a, pola u šali pola u zbilji, je primijetio kako će na gostovanju “tražiti zalutale bodove.” Uglavnom, Gabeljani će na stadion u Bajnoj Luci istrčati motivirani. Draž ove utakmice je i u činjenici da Borac vodi Darko Vojvodić, trener s kojim je GOŠK izborio premijerligaški status. Uglavnom, mada na oko ne previše zanimljiv, ogled Borca i GOŠK-a ima svoje posebne draži.

    Ambicije “lavova” pojačane su i zdravstvenim biltenom. Na spisku ozlijeđenih još su dvojica igrača – kapetan Luka Anković i Dino Deak, dok se Darko Đajić oporavio, ali iz predostrožnosti preskočit će utakmicu u Bajnoj Luci. Govoreći o izgledima svoje momčadi Feđa Dudić trener GOŠK-a kaže:

    “Idemo pokušati već u Bajnoj Luci riješiti pitanje opstanaka u ligi. Ekipa je spremna, motivirana, iza nas je dobra partija protiv Mladosti, tako da s pravom očekujemo da se s gostovanja vratimo neporaženi”.

    Valja reći da Gabeljane ne muče ni “žutica” pa su treneru Dudiću na raspolaganju svi igrači koji su izborili minimalnu pobjedu protiv Mladosti. Utakmica četvrtog kola Lige za opstanak, Borac – GOŠK igra se u subotu, 7-og travnja, a počet će u 18 sati.

D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...