Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Umjesto semafora u Tasovčićima uskoro kružni tok

Umjesto semafora u Tasovčićima uskoro kružni tok

by | 23. srpnja 2018. 16:12 | Vijesti

JP Ceste FBiH održalo je u Čapljini Javnu raspravu o Planu upravljanja okolišem i društvenim aspektima za projekte Rekonstrukcije raskrižja M-6 i M-17 u Tasovčićima i Rekonstrukcije mosta preko rijeke Bregave.
Riječ je o projektima u okviru Programa modernizacije magistralnih cesta u Federaciji koji će povećati sigurnost sudionika u prometu. Nažalost i na jednom i na drugom mjestu do sada se dogodio veliki broj prometnih nesreća koje su znale imati i smrtne posljedice. Nakon rekonstrukcije ovih crnih točaka u Cestama Federacije se nadaju da na navedenim mjestima više neće biti većih prometnih nezgoda.
Radovi na raskrižju u Tasovčićima i na mostu na rijeci Bregavi trebali bi početi za mjesec dana. A Nacrt dokumenta možete pronaći na službenoj stranici JP Ceste FBiH.

Više u tonskom prilogu.

{mp3}raskrsnica_tasovcici{/mp3}

 

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...