Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Županijske poticaje za podizanje vinogrda ostvarilo osam Čapljinaca

Županijske poticaje za podizanje vinogrda ostvarilo osam Čapljinaca

by | 7. veljače 2020. 16:16 | Vijesti

   Ukupno 18 korisnika ostvarilo je poticaje za podizanje novih nasada – vinograda, iz proračuna Hercegovačko-neretvanske županije u 2019. godini. Poticaj je dobilo po osam korisnika iz Čapljine i Stoca, te dva s područja grada Mostara. Na čapljinskom području poticaj za podizanje novih vinograda, ostvarila su tri klijenta iz Opličića, dva iz Domanovića, te po jedan iz Trebižata, Hotnja i Bivoljeg Brda. Iznos odobrenih poticaja kretao se od 920 do 2760 KM.
   Za podizanje novih nasada – vinograda, odobrena su sredstva u iznosu od 920 KM po dulumu. Inače, klijenti su mogli ostvariti pravo na potporu do maksimalnog iznosa do 3.500 KM. Sukladno Programu i Naputku za klijente čiji zbirni iznos zahtjeva za županijske novčane poticaje, premašuje iznos od 3.500 KM obračunom je umanjen do maksimalnog iznosa od 3.500 KM.
   Valja reći da je Odluka o isplati novčanih potpora klijentima koji su ispunili uvjete za dodjelu novčane potpore – Podizanje novih nasada – vinograda, sukladna članku 9. Naputka o načinu i uvjetima za ostvarivanje potpora u primarnoj poljoprivrednoj i prehrambeno-prerađivačkoj proizvodnji za 2019. godinu.

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!