Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Naleti juga urušili krov tribine stadiona u Gabeli

Naleti juga urušili krov tribine stadiona u Gabeli

by | 19. ožujka 2018. 17:32 | Vijesti

   Udari olujnog juga otpuhali su krov s tribine stadiona “Perica Pavlović” u Gabeli. Metalna konstrukcija na koju su u GOŠK-u bili toliko ponosni, jednostavno je prebačena preko tribine. Na sreću u vrijeme kada je vjetar parao limeni krov nije nikoga bilo u blizini, pa je šteta, na sreću, samo materijalna.

   “Suze su mi potekle na oči kada sam vidio prizor, ne samo meni, svima nama koji smo s mukom namakli sredstva kako bi natkrili dio tribine za oko 1.000 gledatelja. Toliko truda smo uložili, a vjetar je sve to razbio. Bili smo ponosni, svi, na naš stadion. Ponosni… Trudit ćemo se napraviti bolji i čvršći pokrov”, sjetan je Nikica Pehar, predsjednik Upravnog odbora NK GOŠK, te nastavlja:

   “Očekujemo dolazak predstavnika izvođača radova iz Visokog, da snime stanje, kažu u čemu je bio problem, onda slijedi sastanak upravnog odbora. Vidjet ćemo što i kako. Sav se naježim, kad se sjetim kako smo to gradili, a sad vidite. Mi se uvijek borimo s vjetrenjačama, ali ovaj Don Kihot pobjeđuje”, naglašava predsjednik Pehar, pa podcrtava:

   “Problem je, šteta, ali ćemo se boriti. Ne bojimo se nikoga i ni na terenu ni izvan njega. GOŠK je uvijek bio narodni klub, pozivam sve naše simpatizere da dolaskom na naredne utakmice daju nam podršku da ostanemo u ligi i da istrajemo”, kaže Nikica Pehar, predsjednik Upravnog odbora NK GOŠK.

   Uglavnom, GOŠK je ostao bez pokrova na trećini tribine, što je bio uvjet za natjecanje u Premijer ligi. Novca nema na bacanje, ali očito je morati će se raditi iznova, kako, to je pitanje za sada, bez odgovora.

D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...