Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Naleti juga urušili krov tribine stadiona u Gabeli

Naleti juga urušili krov tribine stadiona u Gabeli

by | 19. ožujka 2018. 17:32 | Vijesti

   Udari olujnog juga otpuhali su krov s tribine stadiona “Perica Pavlović” u Gabeli. Metalna konstrukcija na koju su u GOŠK-u bili toliko ponosni, jednostavno je prebačena preko tribine. Na sreću u vrijeme kada je vjetar parao limeni krov nije nikoga bilo u blizini, pa je šteta, na sreću, samo materijalna.

   “Suze su mi potekle na oči kada sam vidio prizor, ne samo meni, svima nama koji smo s mukom namakli sredstva kako bi natkrili dio tribine za oko 1.000 gledatelja. Toliko truda smo uložili, a vjetar je sve to razbio. Bili smo ponosni, svi, na naš stadion. Ponosni… Trudit ćemo se napraviti bolji i čvršći pokrov”, sjetan je Nikica Pehar, predsjednik Upravnog odbora NK GOŠK, te nastavlja:

   “Očekujemo dolazak predstavnika izvođača radova iz Visokog, da snime stanje, kažu u čemu je bio problem, onda slijedi sastanak upravnog odbora. Vidjet ćemo što i kako. Sav se naježim, kad se sjetim kako smo to gradili, a sad vidite. Mi se uvijek borimo s vjetrenjačama, ali ovaj Don Kihot pobjeđuje”, naglašava predsjednik Pehar, pa podcrtava:

   “Problem je, šteta, ali ćemo se boriti. Ne bojimo se nikoga i ni na terenu ni izvan njega. GOŠK je uvijek bio narodni klub, pozivam sve naše simpatizere da dolaskom na naredne utakmice daju nam podršku da ostanemo u ligi i da istrajemo”, kaže Nikica Pehar, predsjednik Upravnog odbora NK GOŠK.

   Uglavnom, GOŠK je ostao bez pokrova na trećini tribine, što je bio uvjet za natjecanje u Premijer ligi. Novca nema na bacanje, ali očito je morati će se raditi iznova, kako, to je pitanje za sada, bez odgovora.

D. Musa

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!