Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Učenici iz Trebižata ove godine najbolji na turniru u Zvirovićima

Učenici iz Trebižata ove godine najbolji na turniru u Zvirovićima

by | 8. lipnja 2022. 15:56 | Vijesti

U Zvirovićima je odigran dječji malonogometni turnir, koji se tradicionalno igra povodom Lipanjskih zora na kojem sudjeluju učenici OŠ Vladimira Pavlovića. Ove godine najbolji su bili učenici iz Trebižata.

Trebižat je u finalu pobijedio  Čapljinu rezultatom 8:2. U utakmici za treće mjesto Gabela je  s 2:0 bila bolja od domaćina Zvirovića.

Najsimpatičnijim igračem turnira proglašen je Matej Primorac. Najbolji vratar bio je Mihael Rotim. Titulu najboljeg strijelca podijelili su Luka Mlinarević, Leo i Andrija Jurković, svi su postigli po 5 golova. A Leo Jurković proglašen je  najboljim igračem na turniru. 

Više u tonskom prilogu: 

{mp3}turnirzvirovici{/mp3}

 

{gallery}2022/6/turnirzvirovici{/gallery}

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...