Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Ubojstvo u pokušaju u Gabela Polju

Ubojstvo u pokušaju u Gabela Polju

by | 27. veljače 2024. 13:44 | Aktualno, Vijesti

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković 56-godišnji hrvatski državljanin se sumnjiči za kazneno djelo ubojstva u pokušaju, u Gabela Polju.

Naime, osumnjičeni je oko 1 sat u nedjelju, 25. veljače, u neposrednoj blizini ugostiteljskog objekta koji se nalazi u mjestu Gabela Polje u BiH, revoltiran bukom koja je ometala njegov noćni odmor, odgurnuo i oborio na tlo 23-godišnjeg hrvatskog državljanina, nakon čega mu je čekićem zadao više udaraca u predjelu glave.

Vidjevši napad, u obranu oštećenog je priskočio 19-godišnjak, također hrvatski državljanin koji se s oštećenim nalazio u društvu, ali je osumnjičeni tada čekićem ozlijedio i njega.

Oštećeni su zatražili liječničku pomoć u zdravstvenoj ustanovi u Metkoviću odakle su upućeni u dubrovačku bolnicu gdje je pregledom utvrđeno kako je 23-godišnjkak zadobio lakše tjelesne ozljede, a 19-godišnjak teške tjelesne ozljede.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 56-godišnjak je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Tekst/foto: https://dubrovacko-neretvanska-policija.gov.hr/
 

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...