Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U Vitini kod Ljubuškog plinska boca pala na ženu i ubila ju

U Vitini kod Ljubuškog plinska boca pala na ženu i ubila ju

by | 30. kolovoza 2023. 11:52 | Aktualno, Vijesti

U bizarnoj nesreći koja se dogodila u utorak, 29. kolovoza, u mjestu Vitina kod Ljubuškog život je izgubila ženska osoba F.Z. (1949.).

Kako je priopćeno iz Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu, nesreća se dogodila na dijelu magistralne ceste M-6 kada je s motornim vozilom marke Daimler-Benz, kojim je upravljao Z.P. (1971.), pao jedan od spremnika za plin.

Plinska boca udarila je osobu F.Z. koja se kretala nogostupom uz prometnicu i odbacila je u kanal pored kolnika, a od zadobivenih ozljeda žena je preminula na mjestu događaja.

Ovlaštene službene osobe su po nalogu dežurnog tužitelja obavile očevidne radnje zajedno sa vještakom prometne struke i zamjenikom glavnog županijskog tužitelja te su izuzele predmetno vozilo i ostale tragove pronađene na mjestu događaja radi potrebnih daljnjih vještačenja, dok će se na tijelu preminule, po nalogu tužitelja, danas biti obavljena obdukcija.

U predmetu će se nastaviti poduzimati sve potrebne istražne radnje u cilju utvrđivanja svih detalja vezanih za uzrok nastanka prometne nezgode, priopćeno je iz Tužiteljstva.

Tekst/foto: FENA

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...