Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Lavovi love ‘Zvijezdu’, Čapljina se uigrava protiv Metaleghea

Lavovi love ‘Zvijezdu’, Čapljina se uigrava protiv Metaleghea

by | 3. kolovoza 2018. 17:33 | Vijesti

   Ovoga vikenda na rasporedu su utakmice trećeg kola BH Telecom Premijer nogometnoj ligi. GOŠK iz Gabele, domaćin ja ekipi Zvijezde iz Ugljevika. Utakmica će se igrati u nedjelju, na stadionu Perice – Pere Pavlovića s početkom u 17,30 sati.

    Dvije utakmice igrat će se u subotu, od 17 sati, u Bijeljini, Radnik – Krupa, te u Doboju kod Kaknja, Mladost – Tuzla City. Uz utakmicu u Gabeli u nedjelju će igrati, u Tuzli, Sloboda – Sarajevo, od 19 sati, zatim u Širokom Brijegu, Široki – Čelik od 20,30, te u Sarajevu, Željezničar – Zrinjski od 21 sat.

…………………………………………………

    Zadnju provjeru pred početak prvenstva u subotu će imati nogometaši Čapljine. Čapljina će u generalnoj provjeri u subotu u Bjelavama, igrati protiv Metaleghea iz Jajca. Utakmica će početi u 17,30 sati. Bit će to šesta provjera nogometaša Čapljine za narednu sezonu, do sada su ostvarili tri pobjede i pretrpjeli dva poraza.

    Podsjećamo, momčad iz Bjelava do sada je odigrala pet pripremne utakmice. Startala je porazom od GOŠK-a u Gabeli 1:4. Potom su uslijedile pobjede u Bjelavama, protiv prvoligaša iz R. Srpske, trebinjskog Leotara 4:1, pa Veleža iz Nevesinja 3:1. Treću pobjedu Čapljina je istim rezultatom, 3:1, ostvarila protiv Neretvanca u Opuzenu. U petoj utakmici na Sportskom centru “Blato”, poražena je od premijerligaša, Širokog Brijega 1:5.

……………………………………………………………

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...