Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U subotu otvaranje panoramskog kotača u Mostaru

U subotu otvaranje panoramskog kotača u Mostaru

by | 28. ožujka 2024. 19:35 | Aktualno, Vijesti

U organizaciji Turističke zajednice Grada Mostara i Gradske uprave u subotu, 30. ožujka, s početkom u 12 sati bit će upriličeno svečano otvorenje panoramskog kotača koja je postavljena preko puta parka Zrinjevac.

Panoramski kotač, koji je visok 22 metra i sastoji se od 22 poluotvorene kabine, montirala je tvrtka Fest d.o.o. iz Ozlja.

Nakon svečanog otvorenje panoramskog kotača gradonačelnik Mostara Mario Kordić najmlađim žiteljima Mostara dijelit će uskrsna jaja, najavili su iz Grada Mostara.

Tekst/foto: FENA

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...