Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U subotu „III. Dani hercegovačkog meda, Mostar-2017.“

U subotu „III. Dani hercegovačkog meda, Mostar-2017.“

by | 8. studenoga 2017. 11:57 | Vijesti

Treći međunarodni pčelarski sajam „ Dani hercegovačkog meda“ održati će se u subotu 11.studenoga s početkom u 10:00 h u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru.
Program je stručno obrazovnog karaktera, predavanja će održati prof.dr.sc. Goran Mirjanić na temu “Značaj kvalitetne ishrane u funkciji produktivnosti pčelinje zajednice“, prof. dr.sc. Midhat Jasić govorit će o „Patvorenju pčelinjih proizvoda“, Ivan Miličević održat će predavanje na temu „Trajna osnova za saće“ a Rajko Radivojac govorit će o “ Uzgoj matica“.
U 16 sati je svečana dodjela diploma za najbolje pčelare.
Ove će godine, prvi put na sajmu zajedno biti izloženi hercegovački med i oprema za pčelarstvo, a sajam će biti prodajnog karaktera. Ovom svečanošću će se završiti „III. Dani hercegovačkog meda“ koju organizira Udruga pčelara „Matica“Mostar u suradnji s Agronomskim i prehrambeno-tehnološkim fakultetom Sveučilišta u Mostaru te Savezom pčelara HNŽ.

Propustili ste? Poslušajte!

KULTURA ČETVRTKOM:  Arheolog Ivan Prce

KULTURA ČETVRTKOM: Arheolog Ivan Prce

Kako izgleda jedno arheološko iskopavanje i još neke "tajne zanata" otkrio nam je arheolog Ivan Prce.   https://open.spotify.com/episode/4ebpIgW9aJA9SOZRMeCEiC  

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

U Galeriji Marinelli Landor and Zlaja, MLAZ u Počitelju, izlaže prof. dr. grafike Amela Hadžimejlić. Večeras 9.9.2023. do 23 sata mogu se vidjeti 24 rada stvarana prema tekstu Predraga Fincija.   https://open.spotify.com/episode/0HVDLDxujk22uY08bH04kP  ...