Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Kreće boćarsko prvenstvo BiH: Čapljina domaćin Sv. Stipanu, Dračevo gostuje u Sarajevu

Kreće boćarsko prvenstvo BiH: Čapljina domaćin Sv. Stipanu, Dračevo gostuje u Sarajevu

by | 9. rujna 2020. 15:49 | Vijesti

   U subotu 12-og i nedjelju 13-og rujna igrat će se utakmice Prve boćarske lige Bosne i Hercegovine. Podsjećamo, odlukom Upravnog odbora Boćarskog saveza BiH liga će biti podijeljena u dvije skupine A i B. U A skupini je pet klubova – Grude, Napredak Willa (Sarajevo), Dračevo, Široki i Neum. Članovi B skupine su – Čapljina, Sv. Stipan (Gorica), Bura (Posušje) i Rastok (Prolog kod Ljubuškog).

   Podsjećamo, proteklo prvenstvo prekinula je pandemija korona virusa. U trenutku prekida, u Prvoj ligi (šest klubova), odigrana je jesenska polusezona, dok su se sve utakmice Druge lige (tri kluba), trebale igrati u proljetnom dijelu sezone. Kao što je poznato koncem druge dekade ožujka, prekinuta su sva sportska natjecanja, pa tako i prvenstvo boćara. Zbog prekida najviše mogu žaliti Gruđani, u trenutku prekida bili su u vodstvu. U međuvremenu aktivnosti u ovom malom sportu su zamrle, pa se mislilo da bi to mogao biti njegov kraj. Međutim, na sjednici Upravnog odbora Boćarskog saveza BiH, u Čapljini, koja je održana u kolovozu, donijeta je odluka da drugog vikenda u rujnu starta nova sezona.

   Start je dakle u subotu, 12-og rujna. Parovi prvog kola, A skupina: Sarajevo: Napredak Willa – Dračevo, Široki Brijeg: Široki – Neum, slobodne Grude; B skupina, Čapljina: Čapljina – Sv. Stipan, Posušje: Bura – Rastok. Prvi će na zjogove u subotu, 12. rujna, boćari Bure i Rastoka, ostale utakmice igrat će se u nedjelju, 13-og rujna.

   Naravno, ovaj raspored može „korigirati” pademija korona virusa, odnosno moguća je odgoda neke od najavljenih utakmica, ukoliko to epidemiološka situacija nalaže.

D. Musa

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!