Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Liga naselja općine Stolac: Debitanti iz Barana ‘potopili’ favorizirano Vidovo Polje

Liga naselja općine Stolac: Debitanti iz Barana ‘potopili’ favorizirano Vidovo Polje

by | 30. srpnja 2018. 16:37 | Vijesti

  U punom zamahu je Liga naselja općine Stolac, koja kao i čapljinska Liga mjesnih zajednica ima kadetski i seniorski program. Tijekom vikenda igralo se svaku večer, u obje konkurencije, a u seniorskoj su postignuti sljedeći rezultati, petak – 27. srpnja, Gornji Kraj – Burmazi/Bjelojevići 7:3, zatim Prenj – Pješivac Kula 3:4, te Vidovo Polje – Barani 3:8; subota – 28. srpnja, Barani – Prenj 8:2, Vidovo Polje – Pješivac Kula 8:2, Aladinići – Crnići Greda 2:3; nedjelja – 29. srpnja, Vidoštak/Poprati – Jasoč 1:2, Stolac – Bobanovo 9:5 i Rivine – Hodovo/Rotimlja 8:2.

  Večeras, 30 srpnja,  na programu su također tri utakmice seniorske lige, od 20 sati igrat će Gornji Kraj – Burmazi/Bjelojevići, od 21 sat Aladinići – Rivine, te od 22 sata, Crnići Greda – Hodovo Rotimlja.

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...