Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U polufinalu doigravanja Košarkaškog prvenstva Herceg-Bosne Grude u prvoj utakmici bolje od Čapljine

U polufinalu doigravanja Košarkaškog prvenstva Herceg-Bosne Grude u prvoj utakmici bolje od Čapljine

by | 1. travnja 2019. 16:17 | Vijesti

Košarkaši Čapljine izgubili su prvu utakmicu polufinala doigravanja od Gruda 62:82. Domaći košarkaši loše su ušli u utakmicu, s velikim grčom i strahom. S druge strane iskusnija momčad Gruda susret je odigrala odlično. Gosti su prva tri napada pogodili tri trice, čini se da je to unijelo dodatnu nervozu među domaće košarkaše koji nisu uspjeli ozbiljnije ugroziti vodstvo gostiju iz Gruda. Trener domaćih Boris Džidić puno je rotirao, međutim nije pronašao pravu petorku. Poluvrijeme je završeno plus 10 za Grude, očekivali smo da će se košarkaši Čapljine trgnuti u nastavku, ali to se nije dogodio, naprotiv.
Najbolji u redovima Čapljine ponovno je bio Petrić sa 17 poena, 4 skoka i 9 asistencija. Međutim ostali su podbacili Milinović samo dva koša, Radak 7. U utakmici 11. kola kada je Čapljina pobijedila Grude 97:90, Milinović je ubacio 22 a Radak 27 poena. Ta utakmica ali i sve ostale koje su odigrali u 2019. godini pokazala je da ova momčad Čapljine može pobijediti svakoga u Košarkaškom prvenstvu H-B, međutim najbolji igrači moraju biti na razini.
Što se tiče drugog polufinalnog para Posušje je pobijedilo Brotnjo 67:54. Polufinale doigravanja Košarkaškog prvenstva H-B igra se na dvije dobivene utakmice, drugi krug igra se u srijedu, utakmica u Grudama počet će u 20:30. Ako pobjede Grude plasirati će se u finale, u slučaju da pobjedi Čapljina majstorica će se igrati za vikend u Čapljini.

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...